مقاله درمورد 30 غذای دانشجویی ساده و ارزان قیمت 2020

0

سبک زندگی دانشجویی با سبک زندگی بسیاری از افراد جامعه متفاوت است. دانشجویان بیشتر زمان خود را در سرکلاس‌های درس، آزمایشگاه‌ها و کتابخانه‌ها صرف می‌کنند و وفت چندانی برای آشپزی ندارند به همین دلیل است که شاید در نهایت به درست کردن نیمرو روی می‌آورند. در این بخش قصد داریم طرز تهیه غذای دانشجویی را به شما عزیزان آموزش دهیم. تهیه این غذاها نیاز به زمان و هزینه زیادی ندارند و علاوه بر آن خوشمزه و پرخاصیت نیز هستند.

 

غذای داشنجویی با نان

بورانی اسفناج

بورانی یک غذای دانشجویی است که از ترکیب ماست و سبزیجات تهیه می‌شود. بورانی را می‌توان با بادمجان، لبو، کدو و اسفناج درست کرد. بورانی اسفناج یک پیش غذای پرخاصیت ایرانی است که برای تهیه آن از ماست چکیده، گردو، اسفناج، دارچین و … استفاده می‌شود. پیش غذاهای خاورمیانه‌ای و مدیترانه‌ای به دلیل طعم دلچسب‌شان بسیار محبوب هستند. باباغنوش، بورانی اسفناج و حمص از جمله این پیش غذاها هستند. این پیش غذای پرخاصیت را می‌توان با استامبولی پولی و انواع پلوی ایرانی نوش جان کرد. {دستور پخت را بخوانید}

طرز تهیه بورانی اسفناج

کشک بادمجان

شاید برایتان جالب باشد که کشک بادمجان نه تنها در ایران بلکه در بسیاری از کشورهای همسایه مانند آذربایجان و همچنین ترکیه تهیه و خورده می‌شود. این غذا هم می‌تواند به عنوان یک وعده اصلی و هم به صورت پیش غذا سرو شود. روش‌های متنوعی برای تهیه این غذا وجود دارد که در ادامه به یکی از محبوب‌ترین دستور پخت‌ها اشاره خواهیم کرد. {دستور پخت را بخوانید}

کله جوش

کله جوش یکی از خوراک‌های سنتی و اصیل ایرانی است که می‌تواند یک غذای دانشجویی سالم باشد. اصالت و خاستگاه این غذا به اصفهان بر می‌گردد. مواد تشکیل دهنده کله جوش کشک، گردو و نعناع است. اما در بعضی از مناطق کله جوش را به جای ماست از کشک در تهیه آن استفاده می‌‎کنند که آن هم طعم بسیار بی‌نظیری دارد. کله جوش به دلیل استفاده از کشک در آن یک منبع غنی و کامل از کلسیم است که برای سلامتی و رشد و بهبود استخوان‌ها بسیار مناسب است. از نظر طب سنتی، طبع کله جوش گرم و خشک است که به افرادی که دارای مزاج بلغمی می‌باشند بسیار توصیه می‌شود. در شیوه اصیل کله جوش از گوشت استفاده نمی‌کنند و زمان تهیه غذا بسیار کم است. اما در بعضی از مناطق مانند تبریز و زنجان در کله جوش از گوشت چرخ کرده که به صورت قلقلی است، استفاده می‌شود. {دستور پخت را بخوانید}

طرز تهیه کله جوش خوشمزه

املت گوجه فرنگی

املت خوراکی است که ماده اصلی آن تخم‌مرغ است. برای تهیه املت در ماهی‌تابه روغن یا کره و رب گوجه یا گوجه فرنگی می‌ریزند. وقتی روغن با رب داغ شد تخم‌مرغ‌های هم‌زده شده را به آن اضافه می‌کنند. گاهی املت آماده را تا می‌کنند و داخل آن سبزیجات، پنیر، گوشت پخته شده یا ترکیبی از آنها را قرار می‌دهند. برای این که املت سبک و پفکی شود گاهی به سفیده تخم‌مرغ که جداگانه هم‌زده شده (یا تمام تخم‌مرغ هم‌زده شده) شیر، خامه یا حتی آب می‌افزایند. با این روش در مایع اولیه حباب‌هایی ایجاد می‌شود. چون تخم‌مرغ به سرعت پخته می‌شود، حباب‌ها درون آن حبس می‌شوند و بافتی نرم و سبک به املت می‌دهند. املت در شهرهای مختلف ایران به واسطه چای خانه‌های معروف وارد بازار و معرفی گردید. املت یکی از بهترین انواع غذای دانشجویی است. {دستور پخت را بخوانید}

مقاله درباره جدول ارزش غذایی میگو و کالری میگو 2020
حتما بخوانید

طرز تهیه املت

کوکو سیب زمینی

کوکو سیب زمینی غذای محبوب، رایج و خوشمزه و یک غذای دانشجویی عالی است که معمولا برای شام یا ناهار استفاده می‌شود. همچنین این غذا می‌تواند یک ایده عالی برای پیک نیک شما نیز باشد. کوکو معمولا به غذاهای ایرانی گفته می‌شود که عنصر اصلی سازنده آن‌ها تخم مرغ است. {دستور پخت را بخوانید}

طرز تهیه کوکو سیب زمینی مرحله به مرحله

غذای دانشجویی با برنج

استانبولی پلو

استانبولی یا دمی گوجه یکی از ساده ترین انواع غذای داشنجویی است که با مواد دم دستی ساده هم تهیه میشود. یکی از خوبی‌های این غذا این است که همه مراحل آن در یک قابلمه انجام می‌شود و نیازی به کثیف کردن ظرف‌های مختلف نیست. بعد از این که پیاز، گوجه، رب و سیب زمینی را تفت دادید برنج و آب را در همان قابلمه میریزید و میگذارید تا دم بکشد. به همین سادگی! معمولاً استانبولی پلو با سالاد شیرازی یا ماست سرو می‌شود. {دستور پخت را بخوانید}

طرز تهیه استانبولی پلو

دمپختک

دمپختک یک غذای دانشجویی است. که پایه آن برنج است و در نقاط مختلف با توجه به ذائقه آن منطقه با تفاوت‌های کوچکی پخته می‌شود. رایج‌ترین نوع دمپختک، دمپختک گوجه است. این غذای خوشمزه را خیلی ساده می‌توانید در کمتر از یک ساعت تهیه کنید. بنابراین اگر در فکر این بودید که شام چی بخورم؟ روی خوشمزه و ساده بودن این غذا حساب کنید. راستی این غذا با ترشی و م یا خیار شور خیلی خوشمزه می‌شود. {دستور پخت را بخوانید}

طرز تهیه دمپختک

غذای دانشجویی فست فودی

هات داگ

این ساندویچ یا بهتر است بگوییم این سوسیس از آلمان وارد ایالات متحده شد و به خاطر خوشمزه بودن به سعت میان آمریکایی‌ها فراگیر شد. به طوری که امروزه می‌توانید هات داگ را در بسیاری از کاروان‌ها و مغازه‎های دوره گرد در سراسر آمریکا پیدا کنید. شاید برایتان جالب باشد که بدانید هات داگ با بیس بال و فرهنگ آمریکایی به طرز شگفت انگیزی یکی شده است! و امروزه به عوان یکی از غذاهای خیابانی مردم آمریکا شناخته می‌شود. اگر دوست دارید یک شام سریع درست کنید این غذا را پیشنهاد می‌کنیم. {دستور پخت را بخوانید}

مقاله درمورد طرز تهیه نان شیر مال به صورت مرحله به مرحله 2020
حتما بخوانید

طرز تهیه هات داگ

سمبوسه

در طبخ سمبوسه از نان لواش، گوشت قرمز، سبزیجات معطر، سیب زمینی، فلفل سیاه قرمز، ادویه و برخی مواد دیگر که مرتبط با نوع سمبوسه است استفاده می‌شود. سمبوسه در ایران به عنوان خوراکی -و نه وعده غذایی- مصرف می‌شود. اما می‌تواند یک غذای دانشجویی خوشمزه باشد. سمبوسه امروزه تقریباً یک غذای جهانی است و در همه کشورها کم و بیش وجود دارد و در رستوران‌های ایرانی و لبنانی یا افغانی در کشورهای خارجی معمولا وجود دارد. از معروف‌ترین انواع سمبوسه در جهان می‌توان به سمبوسه سیب زمینی، سمبوسه گوشت، سمبوسه پیتزایی، سمبوسه هندی اشاره کرد. {دستور پخت را بخوانید}

طرز تهیه سمبوسه خوشمزه

سوسیس بندری

سوسیس بندری یا بندری یکی از غذاهای ایرانی است که متعلق به جنوب ایران است. بندری غذایی نیمه فوری به حساب می‌آید. مواد تشکیل‌دهنده این غذا شامل سوسیس، سیب زمینی، پیاز، رب گوجه‌فرنگی، نمک، فلفل سیاه و ادویه‌جات مانند ادویه کاری است. سوسیس بندری باید تند و داغ سرو شود. این غذا معمولاً با نان ساندویچی، سس تند و سالاد سرو می‌شود. این غذای دانشجویی را می‌توانید خیلی سریع آماده کنید. {دستور پخت را بخوانید}

طرز تهیه سوسیس بندری

سالاد الویه

سالاد الویه سالادی روسی و نوعی غذای سرد است که از طبخ گوشت یا مرغ یا کالباس به همراه سیب‌زمینی آب‌پز و سس مایونز و خیارشور و دیگر مواد غذایی درست می‌شود. این سالاد در ایران به سالاد الویه و در اروپا و آمریکای لاتین به «سالاد روسی» معروف است. این سالاد در سده ۱۹‌ام میلادی توسط لوسین الیویه، سرآشپز بلژیکیِ فرانسوی‌تبارِ «رستوران اِرمیتاژ» در مسکو ابداع شد و به‌تدریج در کشور روسیه، کشورهای اروپایی، و بسیاری دیگر از کشورهای جهان طرفداران زیادی پیدا کرد. این سالاد سال‌هاست که به‌عنوان یکی از اقلام اصلی شام شب سال نو در روسیه و کشورهای شوروی سابق قلمداد می‌شود. {دستور پخت را بخوانید}

طرز تهیه سالاد الویه

غذای دانشجویی ساده

ماکارونی دمی ایرانی

پاستا نوعی غذای ایتالیایی است که به طور معمول از خمیر آرد گندم مخلوط شده با آب یا تخم مرغ تهیه می‌شود و به صورت ورقه‌ای یا اشکال مختلف تولید می‌شود. معمولا در ایران به همه انواع پاستا، ماکارونی گفته می‌شود. پاستا معمولا در آب جوشانده می‌شود و با انواع سس مخلوط می‌شود و سرو می‌شود ولی در ایران معمولا ماکارونی را مانند برنج بعد از آبکش کردن دم می‌کنند. {دستور پخت را بخوانید}

طرز تهیه ماکارونی دمی خوشمزه

تخم مرغ آب پز

شاید به نظر شما طرز تهیه تخم مرغ آب پز ساده به نظر برسد و نیاز به هیچ دستورالعملی نداشته باشد. تا به حال شده در هنگام اقامت در هتل از بوفه صبحانه یک تخم مرغ برداشته باشید و هنگام خوردن متوجه شوید که تخم مرغ بیش از حد سفت شده در حالی که شما دوست داشتید تخم مرغ عسلی برای صبحانه داشته باشید؟ آیا می‌دانید برای اینکه تخم مرغ شما عسلی باشد باید چه مدت زمانی درون آب جوش باشد؟ {دستور پخت را بخوانید}

طرز تهیه تخم مرغ آب پز

سیب زمینی سرخ کرده

باید اعتراف کنیم همه ما سیب زمینی‌های سرخ کرده ترد را دوست داریم. با اینکه همه ما سیب زمینی سرخ کرده را دوست داریم ولی می‌دانیم این ماده غذایی معمولا بسیار چرب است و ارزش غذایی کمی دارد. در این اینجا طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده خانگی که نسبت به ورژن رستورانی آن مسلما سالم‌تر است را به شما آموزش خواهیم داد. یک غذای داشنجویی سریع و البته خوشمزه! {دستور پخت را بخوانید}

بدنسازی و گیاه خواری
حتما بخوانید

طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده

ذرت مکزیکی

همه ما تا به حال چندین پیش غذا و میان وعده که با ذرت درست شده‌اند امتحان کرده‌ایم. یکی از این پیش غذاها یا میان وعده‌ها ذرت مکزیکی است. این غذای ساده که همانطور که از نامش مشخص است اصلیت مکزیکی دارد، ساده و سریع آماده می‌شود و بسیار خوشمزه است. ذرت مکزیکی از ترکیب ذرت شیرین پخته شده و مخلوط مایونز، پنیر پیتزا و پودر فلفل قرمز، قارچ و آویش پخته می‌شود و یک غذای خیابانی محبوب در مکزیک است. {دستور پخت را بخوانید}

طرز تهیه ذرت مکزیکی

پوره سیب زمینی

یکی غذاهای کلاسیک، خوشمزه و ساده‌‌ای که می‌توانید در کنار غذای اصلی خود سرو کنید، پوره سیب زمینی است. معمولا در مناسبت‌های خاص یک ظرف پوره سیب زمینی را روی میز غذا می‌بینیم، اما این به این معنا نیست که در مواقع دیگر سال نمی‌توانید این غذای خوش طعم را سرو کنید. شما می‌توانید پوره سیب زمینی را همراه با مرغ سوخاری، گوشت بوقلمون کبابی، استیک، کباب تابه‌ای و یا با هر چیز دیگری که دوست دارید سرو کنید. علاوه بر این، شما می‌توانید پوره سیب زمینی را هر مدلی که دوست دارید درست کنید. مثلا بعضی افراد دوست دارد که پوره سیب زمینی بسیار نرم و کرمی باشد، اما بعضی دیگر آن را کمی سفت دوست دارند. {دستور پخت را بخوانید}

طرز تهیه پوره سیب زمینی مرحله به مرحله

سالاد ماکارونی

سالاد ماکارونی یک غذای کلاسیک آمریکایی حاوی ماکارونی، سس مایونز، سبزیجات و همچنین انواع پروتئین‌ها پنیر، ماهی تن و تخم مرغ است. این غذای ساده و خوشمزه معمولا در میهمانی‌ها سرو می‌شود. شما می‌توانید سالاد ماکارونی را به عنوان یک سالاد، یک پیش غذا و یا حتی غذای اصلی سرو کنید. برای اینکه زیاد به خودتان زحمت ندهید و خیلی سریع یک غذای خوش طعم و ساده درست کنید، می‌توانید به سراغ سالاد ماکارونی به سبک کلاسیک بروید. اما اگر دوست دارید طعم این سالاد کمی خوشمزه‌تر بشود، می‌توانید به آن کمی پنیر و یا ماهی تن نیز اضافه کنید. {دستور پخت را بخوانید}

طرز تهیه سالاد ماکارونی

عدسی

عدسی یک غذای ساده و خوشمزه و سبک است که سریع آماده می‌شود و برای صبحانه روزهای سرد زمستان عالی است. عدس از مواد غذایی است که پروتئین و فیبر بالایی دارد و هنگامی که با سیب زمینی ترکیب شود، طعم دلچسب و لذیذی خواهد داشت. {دستور پخت را بخوانید}

طرز تهیه عدسی مرحله به مرحله

 

مقاله درمورد 30 غذای دانشجویی ساده و ارزان قیمت 2020

تناسب اندام ، لاغری ، افزایش وزن ، برنامه تمرینی ، برنامه غذایی

در حال ارسال
نظرات کاربر
( رای)