مقاله درمورد چگونه جوز هندی را آسیاب کنیم؟ 2020
جوز هندی به عنوان یک ادویه در تهیه بسیاری از غذاها و خوراکیها در سراسر جهان مورد استفاده قرار میگیرد. این ادویه در آسیا، استرالیا و مناطقی از کارائیب رشد میکند و تقریبا میتوان گفت آسیا بزرگترین تولید کننده جوز هندی در جهان است. جوز هندی آسیاب نشده را میتوان تا ۹ سال نگهداری کرد، حال آنکه نوع آسیاب شده آن فقط ۱ سال و یا کمتر قابل مصرف است. در این مقاله به شما خواهیم گفت که چگونه جوز هندی را آسیاب کنیم؟ با جیمیتو همراه ما باشید.
چگونه جوز هندی را آسیاب کنیم؟
در مجموع آسیاب کردن این ادویه خوشبو به دو صورت در خانه انجام میشود که در ادامه قصد داریم هر دو روش را به شما آموزش دهیم؛ تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.
- استفاده از رنده برای آسیاب کردن جوز هندی
- استفاده از آسیاب برای پودر کردن جوز هندی
- استفاده از هاون برای پودر کردن جوز هندی
استفاده از رنده برای پودر کردن جوز هندی
- ابتدا یک رنده ریز از آشپزخانه بردارید.
- به کمک یک چاقو سر جوز را بشکنید (ترک بیاندازید).
- هنگامی که به بخش نسبتا نرم جوز هندی رسیدید.
- به کمک رنده آن را رنده کرده تا پود راین ادویه را بدست آورید.
- به همین سادگی پودر جوز هندی را خواهید داشت.
استفاده از آسیاب برای پودر کردن جوز هندی
- ابتدا پوسته بیرونی جوز هندی را شکسته و آن را جدا کنید.
- در این مرحله جوزها را درون دستگاه آسیاب دستی و یا برقی بریزید.
- با حرکت دادن اهرم آسیاب دستی و یا روشن کردن دستگاه آسیاب برقی پودر جوز هندی را خواهید داشت.
- به همین سادگی در کمتر از چند دقیقه پودر جوز هندی حاضر خواهد بود.
استفاده از هاون برای پودر کردن جوز هندی
- ابتدا پوسته بیرونی آن را بشکنید.
- سپس به کمک هاون سعی کنید آن را بسایید.
- در کمتر از چند دقیقه پودر جوز هندی آماده است.
مقاله درمورد چگونه جوز هندی را آسیاب کنیم؟ 2020
تناسب اندام ، لاغری ، افزایش وزن ، برنامه تمرینی ، برنامه غذایی