مقاله درمورد طرز تهیه کوکو سیب زمینی خوشمزه مرحله به مرحله 2020

0

کوکو سیب زمینی غذای محبوب، رایج و خوشمزه ایرانی است که معمولا برای شام یا ناهار استفاده می‌شود. همچنین این غذا می‌تواند یک ایده عالی برای پیک نیک شما نیز باشد. کوکو معمولا به غذاهای ایرانی گفته می‌شود که عنصر اصلی سازنده آن‌ها تخم مرغ است. در این مطلب طرز تهیه کوکو سیب زمینی نرم و خوشمزه را خواهید خواند.

 

گرفتن روغن اضافی کوکو سیب زمینی

ضخامت کوکو سیب زمینی (kookoo sibzamini) باید در حدود ۲ سانتی‌متر باشد، اگر کوکوها بیشتر از این ضخامت داشته باشند ممکن است وسط کوکو نپخته باقی بماند. هنگامی که دارید کوکو سیب زمینی را سرخ می‌کنید کنار دست خود یک بشقاب داشته باشید و روی آن دستمال کاغذی آشپزخانه قرار دهید. بعد سرخ شدن کوکوها آن‌ها را داخل بشقاب قرار دهید تا روغن اضافی‌شان جذب دستمال کاغذی شود.

 

نحوه سرو کوکو سیب زمینی

کوکو سیب زمینی‌ها را داخل بشقاب مورد نظر خود قرار داده و سرو کنید. نکته جالب در مورد کوکو سیب زمینی این است که این غذا را هم می‌توانید به صورت گرم یا سرد سرو کنید. کنار هر بشقاب یک تکه نان تازه قرار دهید. از خیارشور، گوجه فرنگی خرد شده، ماست، لیمو ترش، انواع ترشی‌ها و جعفری و ریحان تازه هم می‌توانید برای تزئین استفاده کنید.

اگر دوست داشته باشید می‌توانید این غذا را به صورت ساندویچی سرو کنید. چند عدد از کوکو سیب زمینی‌ها را به همراه خیارشور و گوجه فرنگی و کاهو داخل نان باگت یا ساندویچی قرار دهید و به عنوان میان وعده یا غذای سبک میل کنید. اگر به دنبال غذای ایرانی ساده و سریع هستید، که همه حتی کودکان نیز دوست داشته باشند، کوکو سیب زمینی گزینه مناسبی است.

راز ثابت نگه داشتن وزن در سال2019 فاش شد!
حتما بخوانید

 

نکات طرز تهیه کوکو سیب زمینی

  • ترک برداشتن کوکو هنگام سرخ شدن به دلیل کم بودن تخم مرغ است. اضافه کردن بیش از حد تخم مرغ هم باعث می‌شود که بافت اسفنجی کوکو از بین برود.
  • حتما هنگام اضافه کردن پیاز به کوکو، آب آن را بگیرید چون آب پیاز باعث می‌شود استحکام و بافت خوب کوکو از بین برود.
  • اگر دوست دارید کوکو سیب زمینی شما معطر باشد، می‌توانید کمی ریحان و نعناع خرد شده به مواد آن اضافه کنید.
  • اگر مایه کوکو بیش از حد شل شد و بافت لازم را نداشت، می‌توانید کمی آرد به آن اضافه کنید.
  • علاوه بر زردچوبه برای خوش رنگ شدن کوکو می‌توانید از کمی زعفران دم کرده استفاده کنید.
  • اگر دوست دارید این غذا سریع‌تر آماده شود می‌توانید به جای آب‌پز کردن سیب زمینی‌ها از سیب زمینی خام رنده شده در دستور پخت استفاده کنید.
  • اضافه کردن اضافه کردن ½ قاشق چایخوری بیکینگ پودر به مواد کوکو باعث پف بیشتر آن می‌شود.
  • می‌توانید در مایه کوکو مقداری جعفری یا پیازچه تازه و ساطوری خرد شده بریزید.

 

طرز تهیه کوکو سیب زمینی خام

این مدل کوکو سیب زمینی خیلی ساده و سریع تهیه می‌شود. برای پخت این مدل کوکو سیب زمینی، ابتدا سیب زمینی و پیاز را شسته و رنده کنید و با فشار دادن مایه در میان دو دست، آب اضافه آن‌ها را بگیرید و بعد از اضاف کردن، نمک، فلفل، زردچوبه، تخم مرغ‌ها را شکسته و مخلوط کنید. مایه کوکوسیب زمینی را درون یک ماهیتابه که حاوی روغن داغ بریزید. بعد از سرخ شدن هر طرف، کوکو را پشت و رو کنید.

مقاله درمورد طرز تهیه پنکیک خوشمزه به همراه فوت و فن‌های پخت 2020
حتما بخوانید

 

دلایل وا رفتن کوکو سیب زمینی چیست؟

یکی از دلایل وا رفتن کوکو سیب زمینی این است که سیب زمینی پخته رو رنده می‌کنید، سیب زمینی وقتی له شود با گوشت کوب یا هرچیز دیگه‌ای حالت خمیری و منسجم‌تری پیدا خواهد کرد.

دلیل دوم این که تخم مرغ زیاد می‌زنید، مایه کوکو شل می‌شود و موقع سرخ شدن وا می‌رود و روغن زیاد جذب می‌کند رو روغن خیلی کف خواهد کرد.

برای اینکه مایه کوکو سیب زمینی وا نرود، بهتر است مایه را یک ساعت درون یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد.

 

طرز تهیه کوکو سیب زمینی

پرینت

4.86 از 7 امتیاز

طرز تهیه کوکو سیب زمینی

کوکو سیب زمینی یک غذای خوشمزه ایرانی است که آن را هم به عنوان یک پیش غذا و هم یک وعده غذایی سبک برای ناهار و یا شام می‌توان در نظر گرفت.
زمان آماده سازی15 دقیقه
زمان پخت45 دقیقه
زمان کل1 ساعت
تعداد: 3 نفر

مواد لازم

  • 2 عدد سیب زمینی بزرگ
  • 3 عدد تخم مرغ
  • 1 عدد پیاز زرد کوچک رنده شده
  • 1 قاشق غذاخوری آرد
  • ½ قاشق چایخوری زردچوبه
  • ½ قاشق چایخوری نمک
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل
  • روغن به مقدار لازم

دستور العمل‌

  • سیب زمینی‌ها را درون یک قابلمه بزرگ قرار داده و روی آن‌ها آب بریزید. تا چند سانتی‌متر بالاتر از سیب زمینی‌ها را باید آب پوشانده باشد.
  • شعله گاز را روی حالت معمولی تنظیم کنید و اجازه دهید آب بجوشد و سیب زمینی‌ها داخل آب بپزند. بعد از پخته شدن سیب زمینی‌ها آب آن را خالی کنید و اجازه دهید سیب زمینی‌ها خنک شوند.
  • سیب زمینی‌ها را پوست بکنید و رنده کنید.
  • تخم مرغ‌ها را در یک کاسه بزرگ به هم بزنید. سیب زمینی‌های رنده شده، پیاز، آرد، زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کنید. مواد را خوب بهم بزنید.
  • کمی روغن درون ماهیتابه بریزید. با قاشق مقداری از مواد را برداشته و داخل روغن داغ شده قرار دهید.
  • کوکوها را تا جایی که هر دو طرفشان به رنگ طلایی در بیایند سرخ کنید.

مقاله درمورد طرز تهیه کوکو سیب زمینی خوشمزه مرحله به مرحله 2020

مقاله درمورد طرز تهیه پیاز سوخاری خوشمزه مرحله به مرحله 2020
حتما بخوانید

تناسب اندام ، لاغری ، افزایش وزن ، برنامه تمرینی ، برنامه غذایی

در حال ارسال
نظرات کاربر
( رای)