مقاله درمورد طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی به صورت مرحله به مرحله 2020

0

کشک بادمجان یک غذای خوش خوراک است که نه تنها طرفداران بادمجان را به شور می‌آورد که برای بسیاری طعمی دلنشین دارد. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه کشک بادمجان به شما آموزش دهیم تا در زمان‌هایی که فرصت زیادی برای آشپزی ندارید این غذا را تهیه و نوش جان کنید با ما همراه باشید.

 

کشک بادمجان چیست؟

شاید برایتان جالب باشد که کشک بادمجان نه تنها در ایران بلکه در بسیاری از کشورهای همسایه مانند آذربایجان و همچنین ترکیه تهیه و خورده می‌شود. این غذا هم می‌تواند به عنوان یک وعده اصلی و هم به صورت پیش غذا سرو شود. روش‌های متنوعی برای تهیه این غذا وجود دارد که در ادامه به یکی از محبوب‌ترین دستور پخت‌ها اشاره خواهیم کرد.

 

طرز تهیه کشک بادمجان

کشک بادمجان ایرانی را به روش‌های متفاوتی می‌توان درست کرد. در کلاسیک‌ترین دستور پخت کشک بادمجان به بادمجان، پیاز، سیر و کشک نیاز خواهید داشت. در سنتی‌ترین طرز تهیه کشک بادمجان ابتدا بادمجان، سیر و پیاز را به صورت جداگانه سرخ کرده سپس باید بادمجان‌ها را بکوبید و به شکل پوره دربیاورید و با سیر، پیاز داغ و کشک ترکیب کنید. این روش ساده و آسان است ولی سرخ کردن بادمجان‌ها روغن زیادی می‌برد و نتیجه کار شما غذایی پرکالری و چرب خواهد شد.

 

مواد لازم

  • ۶ تا ۸ عدد بادمجان متوسط
  • ۱ تا ۲ پیمانه کشک
  • ۳ قاشق غذاخوری پیاز داغ
  • ۱ قاشق غذاخوری سیر داغ
  • روغن به مقدار لازم
  • ۱ قاشق مرباخوری نعناع خشک
  • نمک، فلفل، زردچوبه به مقدا لازم
  • ۴ تا ۵ عدد گردو
رژیم فستینگ برای از رو بردن چربی شکم
حتما بخوانید

 

طرز تهیه کشک بادمجان

  • بادمجان‌ها را شسته و پوست آن‌ها را بدون جدا کردن کلاهک و دم از وسط چاک دهید و نمک بزنید.
  • به بادمجان‌ها نمک زده و در آبکش بگذارید
  • بعد از نیم ساعت دوباره آ‌ها را شسته و خشک کرده و سرخ کنید.
  • بعد از طلایی شدن آن‌ها را روی توری یا دستمال کاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن بادمجان گرفته شود.
  • در یک تابه یک قاشق روغن به همراه زردچوبه بریزید و بعد از اینکه داغ شد، ۲ قاشق پیاز داغ اضافه کنید.
  • بادمجان‌ها را با یک لیوان آب و کمی نمک روی پیاز بچینید و درب ظرف را بگذارید تا بادمجان بپزد اما له نشود.
  • سپس بادمجان را در دیس چیده و روی آن را کشک، نعناع داغ، پیاز داغ و سیر داغ و گردو برای تزیین بریزید.

 

نکات مهم در طرز تهیه کشک بادمجان

در انتخاب بادمجان دقت کنید که تخم زیاد نداشته باشد و تلخ نباشد. برای این غذای خوشمزه از بادمجان سنگین، براق و تیره، با اندازه متوسط استفاده کنید. می‌توانید موقع پوست کندن بادمجان کمی از آن را بچشید تا تلخ نباشد. پوست کندن، نمک زدن و دوباره شستن بادمجان به گرفتن تلخی آن کمک می‌کند. می‌توانید بادمجان‌ها را چند ساعت در آب نمک بخوابانید و بعد خشک کرده و سرخ کنید. با این روش، بادمجان‌ها موقع سرخ شدن، روغن کمتری جذب می‌کنند.

  • برای تزیین کشک بادمجان می‌توانید روی کشک، زعفران بریزید.
  • از کنجد هم می‌توانید برای تزیین کشک بادمجان استفاده کنید.
  • مزه کشک تاثیر زیادی در کیفیت کشک بادمجان دارد.
  • پیاز داغ کشک بادمجان نباید کم باشد، زیرا به طعم و غلظت آن کمک می‌کند.
  • برای تهیه نعناع داغ، شعله زیر روغن را که داغ کرده‌اید، خاموش کرده و سپس نعناع خشک را به آن اضافه کنید.
  • به روغن نعناع داغ می‌توانید یک قاشق مرباخوری زردچوبه اضافه کنید، ولی رنگ نعناع داغ بدون زردچویه سبزتر است.

از چند عدد سیاه دانه، هم برای تزیین و هم برای کم کردن نفخ بادمجان و هضم غذا استفاده کنید.

در قدیم روی نان‌ها سیاه دانه همراه با کنجد می‌پاشیدند که برای هضم غذا و سلامتی مفید بود. در حال حاضر، این کار کمتر انجام می‌شود. می‌توان با غذا یا روی کشک بادمجان و غذاهای نفاخ دیگر از سیاه دانه استفاده کرد و از خاصیت آن بهره برد.

تغذیه در دوران حجم
حتما بخوانید

 

طرز تهیه کشک بادمجان کبابی

برای کم کردن مصرف روغن برای درست کردن این غذای خوشمزه، می‌توانید بادمجان‌ها را درون فر پزید یا روی گاز کبابی کنید. بعد از اینکه بادمجان‌ها را کبابی کردید پوست آن را جدا کنید، اگر دوست دارید بافت کشک بادمجان kashke bademjan کاملا نرم و کرمی باشد می‌توانید آن‌ها را ساطوری کرده سپس با کمی پیاز داغ و سیر داخل ماهیتابه تفت دهید. کشک، نمک و فلفل و زردچوبه را به بادمجان‌ها اضافه کنید و اجازه دهید برای ده دقیقه روی گاز با هم بپزند و طعم کشک و بادمجان به خوبی باهم ترکیب شوند. بعد از آماده شدن کشک بادمجان را با نعناع داغ، کشک و گردو تزیین کنید.

پرینت

4.67 از 3 امتیاز

طرز تهیه کشک بادمجان با گوشت

کشک بادمجان ایرانی را به روش‌های متفاوتی می‌توان درست کرد. در کلاسیک‌ترین دستور پخت کشک بادمجان به بادمجان، پیاز، سیر و کشک نیاز خواهید داشت.
زمان آماده سازی30 دقیقه
زمان پخت1 ساعت 30 دقیقه
زمان کل2 ساعت
تعداد: 6 نفر

مواد لازم

  • 500 گرم گوشت مغز ران
  • 2 تا 3 قاشق سوپ خوری پیاز سرخ شده
  • 2 فنجان کشک
  • 10 عدد بادمجان متوسط
  • روغن
  • نمک، فلفل و زردچوبه
  • 3 حبه سیر رنده شده و سرخ شده
  • 5 قاشق غذاخوری نعناع خشک

دستور العمل‌

  • گوشت را قیمه‌ای خرد می‌کنیم و می‌شوییم و داخل پیاز سرخ کرده می‌ریزیم. کمی نمک و زرد چوبه هم اضافه می‌کنیم.
  • سپس 2 تا 3 لیوان آب داخل گوشت می‌ریزیم تا گوشت کاملا بپزد و کمی آب داشته باشد.
  • در این مرحله کمی نمک داخل گوشت می‌ریزیم، می‌توانید کمی زعفران ساییده به گوشت اضافه کنید.
  • بعد از اینکه گوشت به خوبی پخت با گوشت کوب برقی به خوبی گوشت را له می‌کنیم.
  • سپس بادمجان‌ها را پوست کنده و کمی نمک می‌زنیم و با حرارت ملایم در روغن فراوان می‌کنیم تا طلایی شوند.
  • بادمجان‌ها را هم می‌توانید با گوشت کوب برقی کاملا له کنید و به صورت پوره در بیاورید.
  • کمی نعناع خشک را با روغن برای چند دقیقه تفت می‌دهیم.
  • پیاز داغ، سیرداغ، نعناع داغ و گوشت را به بادمجان اضافه کرده و اجازه می‌دهیم کشک بادمجان کمی به روغن بیفتد.
  • در این مرحله کشک را به غذا اضافه می‌کنیم. اگر کشک غلیظ بود می‌توانید آن را با کمی آب جوش رقیق کنید و بعد اضافه کنید.
  • اجازه بدهید کشک و بادمجان به خوبی جا بیفتد و بعد از اینکه به خوبی پخت با کشک و گردو و نعناع داغ آن را تزیین کنید.

مقاله درمورد طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی به صورت مرحله به مرحله 2020

مقاله درمورد طرز تهیه موز سرخ کرده به صورت مرحله به مرحله 2020
حتما بخوانید

تناسب اندام ، لاغری ، افزایش وزن ، برنامه تمرینی ، برنامه غذایی

در حال ارسال
نظرات کاربر
( رای)