مقاله درمورد طرز تهیه پوره سیب زمینی ساده و خوشمزه مرحله به مرحله 2020

0

یکی غذاهای کلاسیک، خوشمزه و ساده‌‌ای که می‌توانید در کنار غذای اصلی خود سرو کنید، پوره سیب زمینی است. شما می‌توانید پوره سیب زمینی را همراه با مرغ سوخاری، گوشت بوقلمون کبابی، استیک، کباب تابه‌ای و یا با هر چیز دیگری که دوست دارید سرو کنید. علاوه بر این، شما می‌توانید پوره سیب زمینی را هر مدلی که دوست دارید درست کنید. مثلا بعضی افراد دوست دارد که پوره سیب زمینی بسیار نرم و کرمی باشد، اما بعضی دیگر آن را کمی سفت دوست دارند. در مقاله امروز قصد داریم شما را با نحوه طرز تهیه پوره سیب زمینی به روشی ساده آشنا کنیم. با جیمیتو همراه باشید!

 

نکات طرز تهیه پوره سیب زمینی

  • بهتر است که در هنگام خالی کردن آب جوش از داخل قابلمه سیب زمینی خیلی مراقب باشید، چون ممکن است که آب جوش سر برود و دست شما را بسوزاند.
  • بهتر است که سیب زمینی‌ها را در یک قابلمه تفلون و نچسب بپزید، چون این کار باعث آسیب رسیدن به قابلمه شما می‌شود.
  • سیب زمینی‌هایی که مخصوص بخار پز کردن هستند (مثلا سیب زمینی پوست قهوه‌ای یا زمستانی)، میزان بیشتری نشاسته دارند و در نتیجه، باعث می‌شوند که پوره سیب زمینی شما لطیف‌تر بشود و علاوه بر این، به میزان بیشتری پف کند.
  • سیب زمینی‌هایی که مخصوص آب‌پز کردن هستند، (مثل سیب زمینی قرمز)، کمی حالت مومی شکل دارند و تمایل دارند که فرم خود را همانطور که هست حفظ کنند. به همین دلیل، باعث می‌شوند که پوره سیب زمینی شما بافت یکدستی نداشته باشد و گلوله گلوله بشود.
  • سیب زمینی‌هایی با پوست طلایی و روشن، در حقیقت از نظر بافت چیزی بین سیب زمینی پختنی و سیب زمینی مخصوص بخار پز کردن هستند. مزه این مدل سیب زمینی نسبت به سیب زمینی زمستانی کمی کره‌ای تر است.
  • شما می‌توانید سیب زمینی‌های خود را با پوست آب‌پز کنید و یا اگر دوست داشته باشید، می‌توانید قبل از پختن، آن‌ها را پوست بکنید. برای تکه تکه کردن سیب زمینی‌ها هم می‌توانید به سادگی آن‌ها را از وسط به چهار قسمت تقسیم کنید، و یا آن‌ها را به شکل مکعب‌های کوچک تکه تکه کنید.
مقاله درمورد 17 خواص شاهدانه برای سلامت بدن و مضرات احتمالی 2020
حتما بخوانید

 

  • بهتر است که پوره سیب زمینی را همیشه داغ و تازه سرو کنید، اما اگر قصد دارید که بعدا آن را بخورید، می‌توانید روی ظرف پوره خود را بپوشانید.

چیزهایی مثل پیازچه خرد شده و فلفل پاپریکا باعث می‌شوند که پوره سیب زمینی طعم بهتری داشته باشد.

 

پوره سیب زمینی با پنیر

اگر طعم پنیر خامه ای را دوست دارید می‌توانید کمی از آن به پوره سیب زمینی اضافه کنید. قطعات پنیر خامه‌ای که به دمای اتاق رسیده است را به مکعب های ۲ سانتی متری برش بزنید تا راحت با دمای سیب زمینی نرم شوند و به خورد سیب زمینی بروند.

 

طرز تهیه پوره سیب زمینی مرحله به مرحله

پرینت

طرز تهیه پوره سیب زمینی

یکی غذاهای کلاسیک، خوشمزه و ساده‌‌ای که می‌توانید در کنار غذای اصلی خود سرو کنید، پوره سیب زمینی است. معمولا در مناسبت‌های خاص یک ظرف پوره سیب زمینی را روی میز غذا می‌بینیم، اما این به این معنا نیست که در مواقع دیگر سال نمی‌توانید این غذای خوش طعم را سرو کنید.

زمان آماده سازی10 دقیقه
زمان پخت30 دقیقه
زمان کل40 دقیقه
تعداد: 6 نفر

مواد لازم

  • 4 عدد سیب زمینی
  • ½1 فنجان شیر
  • 3 قاشق غذاخوری کره
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

دستور العمل‌

  • در این مرحله از طرز تهیه پوره سیب زمینی باید با استفاده از آب سرد، سیب زمینی‌ها را به آرامی بشویید تا روی سطح آن‌ها هیچگونه گل و لای باقی نماند.

  • در این مرحله باید سیب زمینی‌های آماده شده را در یک قابلمه بزرگ بریزید و آن را با آب سرد پر کنید.

  • در ابتدا درجه حرارت گاز را روی زیاد قرار بدهید تا آب به جوش بیاید، سپس درجه حرارت را کم کنید و اجازه بدهید که سیب زمینی‌ها برای مدت 10 الی 20 دقیق به آرامی آب‌پز بشوند.

  • در ابتدا شیر را کمی روی گاز حرارت بدهید تا گرم بشود و کره را هم از داخل یخچال بیرون بیاورید. بسته به اینکه دوست دارید مزه پوره سیب زمینی چقدر کرمی و خامه‌ای باشد، می‌توانید از شیر کم چرب تا شیر پر چرب در آن استفاده کنید. 

  • پس از پخته شدن سیب زمینی‌ها، آن‌ها را درون یک آبکش در سینک ظرفشویی تخلیه کنید و یا با استفاده از یک ملاقه، آن‌ها را دانه دانه از داخل قابلمه بیرون بیاورید.

  • سیب زمینی‌ها را پوست بکنید داخل قابلمه روز گاز قرار بدهید، کره‌ای که از قبل از یخچال بیرون گذاشتید تا به دمای اتاق برسد را روی سیب زمینی‌ها بریزید و شروع کنید به له کردن آن‌ها.

  • در این مرحله باید به آرامی و به تدریج، سس پوره سیب زمینی که از قبل گرم کردید را به سیب زمینی‌های له شده اضافه کنید. کمی این مواد را هم بزنید و اگر حس کردید که سیب زمینی‌ها هنوز به طور کامل به سس آغشته نشده‌اند، مقدار دیگری سس به آن‌ها اضافه کنید تا تمام سیب زمینی‌ها به شکل یکدست به سس آغشته بشوند.

مقاله درمورد طرز تهیه پوره سیب زمینی ساده و خوشمزه مرحله به مرحله 2020

تناسب اندام ، لاغری ، افزایش وزن ، برنامه تمرینی ، برنامه غذایی

در حال ارسال
نظرات کاربر
( رای)