مقاله درمورد طرز تهیه زرشک پلو با مرغ رستورانی و خوشمزه مرحله به مرحله 2020

0

زرشک پلو با مرغ یکی از معروف‌ترین غذاهای ایرانی است. این غذا پر از طعم شگفت انگیز زعفران و زرشک است. مثل بسیاری از غذاهای ایرانی، روش‌های متفاوتی برای پخت زرشک پلو وجود دارد. در این مطلب طرز تهیه بهترین و خوشمزه‌ترین زرشک پلو با مرغ را به شما آموزش خواهیم داد.

 

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ

تهیه زرشک پلو  (zereshk polo) با مرغ نیازمند سلیقه، دقت و حوصله است. در این مقاله قصد داریم روش تهیه این غذای خوشمزه را به شما آموزش دهیم با جیمیتو همراه ما باشید.

در اولین مرحله طرز تهیه زرشک پلو، درون یک قابلمه کمی روغن ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس ران یا سینه مرغ را با این روغن کمی سرخ کنید. لازم نیست گوشت مرغ در این مرحله کاملا بپزد، کافی است رنگ مرغ کمی طلایی شود.

بعد از سرخ کردن مرغ‌ها، پیاز را پوست بکنید و نگینی خرد کنید و آن‌ها را به قابلمه اضافه کنید. کمی نمک و زردچوبه و فلفل نیز به مرغ اضافه کنید. بعد از این مرحله دو لیوان آب به مرغ اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم بپزند. حدود یک ساعت لازم است تا مرغ به خوبی بپزد.

 

نحوه آبکش کردن برنج

چهار پیمانه برنج را بعد از پاک کردن و شستن در آب خیس کنید. داخل قابلمه مورد نظر برای پخت برنج تا دو سوم حجمش آب بریزید. قابلمه را روی گاز با حرارت بالا قرار دهید تا آب به جوش بیاید. بعد از به جوش آمدن آب برنج را خالی کنید و برنج را داخل آب بریزید. بعد از چند دقیقه یک دانه برنج را بردارید و بین دو انگشت خود فشار دهید، اگر مغز برنج سخت و خشک نبود، نشان دهنده این است که زمان آبکش کردن آن رسیده است.

مقاله درباره آیا سرکه سیب باعث کاهش وزن می شود؟ پاسخ علمی به این پرسش 2020
حتما بخوانید

برنج را داخل آبکش بریزید و روی آن کمی آب ولرم بریزید. درون قابلمه مقداری روغن بریزید و سطح آن را با نان یا سیب زمینی‌های حلقه حلقه بریده شده بپوشانید. سپس برنج را داخل قابلمه به صورت مخروطی شکل بریزید تا به دیواره‌های قابلمه نچسبند. اگر نیاز بود کمی آب ولرم روی برنج بریزید و در قابلمه را ببندید و اجازه دهید برنج دم بکشد.

بعد از اینکه مرغ‌ها به خوبی پخته شد، آن‌ها را از درون آب مرغ بیرون بیاورید و کناری بگذارید. ۱ قاشق رب گوجه فرنگی را به آب مرغ اضافه کنید و اجازه دهید کمی بجوشد. سپس آب مرغ را از روی گاز بردارید.

 

نکات مهم در طرز تهیه زرشک پلو با مرغ

  • برای تهیه زعفران دم کرده زعفران را بسایید و با آب جوش مخلوط کنید و ۱۵ دقیقه روی بخار آب (مانند کتری) قرار دهید تا دم بکشد.
  • برای تهیه برنج زعفرانی مقداری برنج را با ۲ قاشق چایخوری زعفران دم کرده و مقداری کره مخلوط کنید.
  • در صورت تمایل مقداری خلال پسته و بادام به همراه زرشک تفت دهید.
  • در صورت استفاده از خلال بادام، از نیم ساعت قبل آن را در آب یا مخلوط آب و کمی گلاب خیس کنید.
  • در صورت استفاده از پسته و بادام آنها را بیش از چند ثانیه تفت ندهید چون رنگ آن‌ها تیره می‌شود.
  • هنگام تفت دادن زرشک باید شعله خیلی کم باشد. قبل از این که زرشک شما باد کند و ظاهر زیبای آن را از دست بدهید آن را از روی شعله بردارید.
مقاله درمورد 13 خواص مریم گلی به همراه مضرات احتمالی 2020
حتما بخوانید

 

چگونه زرشک پلو را تزیین کنیم؟

درون یک ماهیتابه کوچک، کمی روغن بریزید، زرشک‌های شسته شده را به آن اضافه کنید و در آخر یک قاشق زعفران دم کرده را روی آن بریزید و بگذارید برای چند دقیقه روی حرارت ملایم تفت بخورند. دقت داشته باشید که زرشک سریع می‌سوزد و نباید بیش از چند دقیقه روی حرارت باقی بماند.

 

چگونه غذا را سرو کنیم؟

بعد از دم کشیدن برنج، آب مرغ را در ظرف کوچکی بریزید. برنج را درون بشقاب مورد نظر بکشید و آن را با زرشک تزیین کنید و تکه‌های مرغ را کنار برنج قرار دهید. برای سرو کردن زرشک پلو با مرغ می‌توانید از دو ظرف جداگانه کمک بگیرید. در یک ظرف برنج را بکشید و مرغ را جدا سر سفره قرار دهید. سس مرغ را نیز می‌توانید در کاسه‌ای کوچک بریزید تا سر سفره هرکس به اندازه دلخواه از آن بر روی برنج بریزد. زرشک پلو با مرغ را می‌توانید با سالاد شیرازی، سالاد کاهو و ماست سرو کنید.

 

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مرحله به مرحله

پرینت

4.78 از 9 امتیاز

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ

زرشک پلو با مرغ یکی از معروف‌ترین غذاهای ایرانی است. این غذا پر از طعم شگفت انگیز زعفران و زرشک است. مثل بسیاری از غذاهای ایرانی، روش‌های متفاوتی برای پخت زرشک پلو وجود دارد.
زمان آماده سازی30 دقیقه
زمان پخت1 ساعت
زمان کل1 ساعت 30 دقیقه
تعداد: 4 نفر

مواد لازم

  • 4 عدد ران مرغ
  • 4 پیمانه برنج
  • 1 عدد پیاز
  • 1 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده
  • ½ فنجان زرشک
  • نمک و فلفل و زردچوبه
  • روغن
  • 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

دستور العمل‌

  • در اولین مرحله طرز تهیه زرشک پلو، درون یک قابلمه کمی روغن ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس ران یا سینه مرغ را با این روغن کمی سرخ کنید.
  • بعد از سرخ کردن مرغ‌ها، پیاز را پوست بکنید و نگینی خرد کنید و آن‌ها را به قابلمه اضافه کنید. کمی نمک و زردچوبه و فلفل نیز به مرغ اضافه کنید. بعد از این مرحله دو لیوان آب به مرغ اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم بپزند.
  • در این مرحله می‌توانید به آماده کردن و دم کردن برنج بپردازید.
  • بعد از اینکه مرغ‌ها به خوبی پخته شد، آن‌ها را از درون آب مرغ بیرون بیاورید و کناری بگذارید. 1 قاشق رب گوجه فرنگی را به آب مرغ اضافه کنید و اجازه دهید کمی بجوشد. سپس آب مرغ را از روی گاز بردارید.
  • درون یک ماهیتابه کوچک، کمی روغن بریزید، زرشک‌های شسته شده را به آن اضافه کنید و در آخر یک قاشق زعفران دم کرده را روی آن بریزید و بگذارید برای چند دقیقه روی حرارت ملایم تفت بخورند.
  • بعد از دم کشیدن برنج، آب مرغ را در ظرف کوچکی بریزید. برنج را درون بشقاب مورد نظر بکشید و آن را با زرشک تزیین کنید و تکه‌های مرغ را کنار برنج قرار دهید.

مقاله درمورد طرز تهیه زرشک پلو با مرغ رستورانی و خوشمزه مرحله به مرحله 2020

مقاله درباره برای تقویت سیستم ایمنی بدن چه بخوریم؟ 2020
حتما بخوانید

تناسب اندام ، لاغری ، افزایش وزن ، برنامه تمرینی ، برنامه غذایی

در حال ارسال
نظرات کاربر
( رای)