مقاله درمورد طرز تهیه باباغنوش به صورت مرحله به مرحله 2020

0

باباغنوش یک نوع پیش غذای خوش طعم است که از بادمجان کبابی درست می‌شود و مراحل درست کردن آن نیز بسیار آسان است. اگر شما حمص دوست داشته باشید، به احتمال زیاد طعم باباغنوش را هم دوست خواهید داشت. باباغنوش هم درست مثل حمص، معمولا همراه با خلال سبزیجات، نان ترد، و یا نان پیتا سرخ شده سرو می‌شود. در مقاله امروز قصد داریم شما را با طرز تهیه باباغنوش آشنا کنیم. با جیمیتو همراه باشید!

 

بابا غنوش چیست؟

بابا غنوج (baba ganoush) یا متبّل، پیش غذای مشهوری در خاورمیانه است که از بادمجان درست می‌شود. همانگونه که در اینجا به آن اشاره شد ریشه این غذا خاورمیانه است. در بسیاری از کشورهای عربی این غذا به عنوان پیش غذا سرو می‌شود. اگر به کشورهای حاشیه خلیج فارس هم سفر کرده باشید حتما این غذای خوشمزه را در منوی رستوران‌ها مشاهده خواهید کرد.

 

نکاتی در مورد طرز تهیه باباغنوش

مراحل درست کردن باباغنوش بسیار شبیه به مراحل درست کردن حمص است؛ با این تفاوت که حمص از نخود پخته درست می‌شود و باباغنوش از بامجان کبابی. بافت نرم و طعم شیرین و دودی بادمجان کبابی، همراه با ارده (نوعی شیره که از کنجد درست می‌شود)، آب لیمو ترش، سیر و انواع ادویه‌جات، ترکیب لذیذی ایجاد می‌کند.

یکی از مزایای باباغنوش این است که هم در همان ابتدای درست شدن طعم خوبی دارد، هم با گذشت ۱ الی ۲ روز (داخل یخچال) طعم آن بد نمیشود؛ حتی بهتر هم می‌شود. شما میتوانید باباغنوش را برای مدت ۳ روز داخل یخچال نگهداری کنید.

مقاله درباره فواید جعفری و تاثیر آن بر سلامتی را بشناسید 2020
حتما بخوانید

 

از بین بردن تلخی بادمجان

بادمجان‌ها را پس از پوست کندن از وسط به دو نیم کنید. اگر تخم زیاد دارد، آن‌ها را در بیاورید. روی آن نمک بپاشید و روی یک سینی دستمال کاغذی بگذارید و بادمجان‌ها را روی آن بچینید و سینی را در آفتاب قرار دهید. پس از يكي دو ساعت بادمجان ها را فشار دهيد تا تلخي آن كاملا گرفته شود.

 

طرز تهیه باباغنوش

پرینت

طرز تهیه باباغنوش

باباغنوش یک نوع پیش غذای خوش طعم است که از بادمجان کبابی درست می‌شود و مراحل درست کردن آن نیز بسیار آسان است. اگر شما حمص دوست داشته باشید، به احتمال زیاد طعم باباغنوش را هم دوست خواهید داشت.
زمان آماده سازی30 دقیقه
زمان پخت30 دقیقه
زمان کل1 ساعت

مواد لازم

  • 2 عدد بادمجان متوسط
  • ¼ فنجان ارده
  • ¼ فنجان آب لیمو ترش
  • 2 حبه سیرریز خرد شده
  • ¼ قاشق چایخوری پودر زیره
  • ¼ قاشق چایخوری نمک
  • 2 قاشق غذاخوری برگ جعفری تازه و خرد شده
  • روغن زیتون به میزان لازم

دستور العمل‌

  • در ابتدا تمام بادمجانها را داخل فر کباب کنید و تا پوست آنها طعم دودی بگیرد.
  • وقتی این کار را انجام می‌دهید، قسمت بیرونی بادمجان کمی سرخ می‌شود و طعم دودی لذیذی به خود می‌گیرد. علاوه بر این، شما می‌توانید با استفاده از یک دستگاه گریل هم بادمجان‌ها را کباب کنید.
  • برای اینکه بافت باباغنوش لطیف‌تر بشود، بهتر است آنقدر بادمجان‌ها را بپزید تا کاملا نرم بشوند. مدت زمان مورد نیاز برای پختن کامل بادمجان‌ها بستگی به اندازه آن‌ها دارد.
  • در مرحله بعدی، ارده را با آب لیمو ترش و سیر و روغن زیتون و ادویه‌جات مخلوط کنید.
  • بهتر است که بعد از ترکیب کردن این مواد با هم، کاسه را برای مدتی کنار بگذارید تا طعم مواد بیشتر به خورد هم بروند.
  • در این مرحله باید با استفاده از یک قاشق، گوشت نرم بادمجان را از داخل پوست آن بیرون بیاورید.
  • سپس با استفاده از یک چنگال، آن را له کنید و با مخلوطی که قبلا درست کردید ترکیب کنید.
  • بهتر است که بافت باباغنوش خیلی له نباشد، به همین دلیل، نیازی نیست که برای مخلوط کردن مواد از یک دستگاه مخلوط کن استفاده کنید.
  • در ابتدا 2 الی 3 عدد نان پیتا را به تکه‌های کوچک خرد کنید.
  • سپس آن‌ها را روی یک سینی فر بریزید و داخل فر با درجه حرارت 375 درجه فارنهایت سرخ کنید، تا زمانی که ترد بشود و رنگ آن‌ها نیز کمی قهوه‌ای بشود. مدت زمان مورد نیاز برای این فرآیند، 7 الی 10 دقیقه است.

مقاله درمورد طرز تهیه باباغنوش به صورت مرحله به مرحله 2020

مقاله درمورد طرز تهیه سوپ ورمیشل به صورت مرحله به مرحله 2020
حتما بخوانید

تناسب اندام ، لاغری ، افزایش وزن ، برنامه تمرینی ، برنامه غذایی

در حال ارسال
نظرات کاربر
( رای)