مقاله درمورد طرز تهیه خورشت چغاله بادام خوشمزه مرحله به مرحله 2020

0

فصل بهار با خودش میوه‌های نوبرانه می‌آورد. نوبرانه‌هایی که شکل اولیه و نرسیده میوه‌های دیگر هستند و در همان حالت نرسیده و کال خود خاطرخواهان زیادی دارند. تا جایی که باید قیمت‌های بالایی برای چشیدن طعم آنها پرداخت کرد. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه خورشت چغاله بادام را به شما آموزش دهیم. با جیمیتو همراه باشید.

 

چغاله بادام چیست؟

چغاله بادام میوه درخت بادام در ابتدای رویش است که تا حدودی سفت بوده و قشر خارجی آن سبزرنگ و پوشیده از کرک ظریفی می‌باشد. در داخل آن نیز روکشی قرار دارد که سفید و نرم بوده و مغز آبکی و نازک بادام را در خود نگهداری می‌کند. به مرور پوسته‌های رویی و داخلی بادام سخت‌تر شده و مغز بادام نیز شکل نهایی خود را می‌یابد.

از زمانی که میوه جوان است و هنوز رشد کامل نکرده و کال است، به آن چغاله بادام گفته می‌شود. این خوراکی فقط در ابتدای فصل بهار در دسترس است، اگر آن را تا تابستان بگذاریم و بماند به بادام تبدیل می‌شود.

 

خواص چغاله بادام چیست؟

  • چغاله بادام برای قلب ما بسیار مفید است. این بادام حاوی مقدار زیادی فلاونوئید یا بیوفلاونوئید است که به‌عنوان یک متابولیت ثانویه، قدرت آنتی‌اکسیدان‌ها را در بدن ما افزایش می‌دهد.
  • غذا‌های خیلی کمی مانند چغاله بادام قادر به مبارزه با لیپوپروتئین کم‌چگالی یا کلسترول بد هستند. اگر به‌طور منظم از این مغز استفاده‌کنید، خیلی راحت می‌توانید سطح کلسترول خود را کنترل‌کنید.
  • بعد از هر وعده غذایی، سطح گلوکوز در جریان خون ما بالامی‌رود که برای سلامتی ما خوب نیست. در این وضعیت، بادام سبز می‌تواند با افزایش ترشح هورمون انسولین و تنظیم سطح قند بدن به ما کمک‌کند.
  • چغاله بادام سرشار از آنتی‌اکسیدان است. می‌تواند سموم را از بدن ما دفع‌کرده و فعالیت‌های سیستم ایمنی ما را تقویت‌کند.
  • اگر درحال کاهش وزن هستید، چغاله بادام می‌تواند کمک بزرگی به شما بکند. این نوع بادام، علی رغم اینکه جزء مغزهاست، دارای چربی‌های سالم است که به شکستن چربی‌های اضافی و لاغرماندن کمک‌می‌کند.
  • چغاله بادام حاوی مقادیر زیادی فیبر است که برای آسان‌کردن عمل هضم و درمان یبوست مزمن ضروری است.
۵۰ غذای مناسب برای کاهش وزن
حتما بخوانید

 

طرز تهیه خورشت چغاله بادام خوشمزه

پرینت

طرز تهیه خورشت چغاله بادام

فصل بهار با خودش میوه‌های نوبرانه می‌آورد. نوبرانه‌هایی که شکل اولیه و نرسیده میوه‌های دیگر هستند و در همان حالت نرسیده و کال خود خاطرخواهان زیادی دارند. تا جایی که باید قیمت‌های بالایی برای چشیدن طعم آنها پرداخت کرد. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه خورشت چغاله بادام را به شما آموزش دهیم.
زمان آماده سازی30 دقیقه
زمان پخت2 ساعت
زمان کل2 ساعت 30 دقیقه

مواد لازم

  • 750 گرم گوشت مغز ران و بدون استخوان
  • 500 گرم چغاله بادام ریز
  • 500 گرم نعنا و جعفری
  • 2 تا 3 قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده
  • 150 گرم روغن
  • ½ استکان آبلیمو یا آبغوره 
  • نمک به مقدار کافی

دستور العمل‌

  • گوشت را تکه‌تکه خرد می‌کنیم و با پیاز سرخ کرده و 3 تا 4 لیوان آب می‌گذاریم نیم پز شود.
  • نعناع و جعفری را شسته و درون آبکش ریخته تا کاملا خشک شود.
  • سپس سبزی را ریز خرد کرده و ته چاقلا را گرفته و نعناع و جعفری به همراه چاقلا را در گوشت می‌ریزیم.
  • اجازه دهید خورشت به آرامی بجوشد و تمام مواد داخل آن به خوبی پخته شود.
  • در اواخر مراحل پخت، نمک و ترشی (آبلیمو یا آبغوره) را به غذا اضافه کنید.
  • ممکن است بدون نعناع و جعفری این خورشت را تهیه کرد در این صورت 750 گرم چاقلا لازم است.

مقاله درمورد طرز تهیه خورشت چغاله بادام خوشمزه مرحله به مرحله 2020

سالم‌ترین رژیم غذایی
حتما بخوانید

تناسب اندام ، لاغری ، افزایش وزن ، برنامه تمرینی ، برنامه غذایی

در حال ارسال
نظرات کاربر
( رای)